Jacob's Story - Three Coins In The Fountain

Motiverande serier

Ny utbildning på gång
Nu nästa vecka ska jag på en nu nlp utbildning. Det är så sjukt roligt att läsa psykologi på universitetet, jag som var så skoltrött när jag slutade gymnasiet. Det är ett under att jag ens överlevde det året och det kom nog som en smärre chock för alla när jag berättade att jag hade bestämt mig för att plugga vidare direkt efter skolan. 
Nlp borde vara ett mer känt begrepp eftersom att det är så användbart i vardagen. Alla borde veta vad nlp är och kunna använda det för att kontrollera sina känslor och tankar i olika situationer. 

Jag har precis fastnat i en serie på netflix som heter Bones. Den är rätt gammal jag kommer ihåg att mina föräldrar kollade på den när jag var liten. Nu har den precis kommit ut på netflix jag bestämde mig för att kolla om på den. Jag har kommit till mitten av andra säsongen och det har kommit in en psykolog som jag älskar. Han heter Lance Sweets och är så gullig! Men det är såklart inte därför som jag gillar honom utan för att är en så otroligt bra psykolog. Han ser sånna coola samband och drar så smarta slutsatser. Det är ju som honom som jag vill bli, helst vill jag jobba med en snygg FBI agent precis som han. Men jag menar, man kan ju inte få allt här i världen! Det som är realistiskt är att jag kan bli som honom, om ett långt tag. Jag har dock många prov, böcker och uppsatser kvar tills jag når det. Men det är trevligt att kolla på serien för att bli lite motiverad, jag kan tänka mig att det är samma för läkarstudenter som kollar på Greys Anatomy - det får en att jobba lite hårdare.